073 - 6 430 419
info@tonit.nl
[responsive-menu]

Kassa Software

ECASH makes it easy !!!

Waarom zouden wij het leven onnodig gecompliceerd maken? Onze missie is het vereenvoudigen van de werkzaamheden van een horecaondernemer, en dat doen wij met Ecash. Ecash makes it easy. De innovaties op het gebied van afrekensystemen voor horeca houden wij al ruim 15 jaar nauwlettend in de gaten. Door in te spelen op de vraag en behoeften van ondernemers weten wij welke knelpunten er zijn. Zo wilden wij onze klanten voorzien van een briljant kassasysteem, dat iedere werknemer binnen enkele minuten onder de knie heeft, en ontwikkelden wij Ecash.

Het slimme en gebruiksvriendelijke afrekensysteem

Dit slimme afrekensysteem is het resultaat van meer dan een decennia ervaring in de horeca branche. Bovendien is ECash een duurzaam systeem dat u veel tijd en kosten bespaart. Het is toepasbaar in de gehele horecasector, van een kleine lunchroom tot een cafetaria in het ziekenhuis. Daarbij is ECash volledig in modules opgebouwd waardoor u gerust met het instapmodel kunt beginnen. Later kan het kassasysteem met uw onderneming meegroeien en modules toevoegen aan het systeem. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, wij hebben geschikte kassa’s voor ieder budget.

Ecash Mobile en Ecash Mobile iOS
Tegenwoordig kunnen consumenten niet zonder hun mobiele telefoon. Bij Tonit Afrekensystemen maken wij de vertaalslag van consument naar bedrijf. Met ECash mobile is het mogelijk om bestellingen snel en efficiënt op een mobiel apparaat in te voeren en direct naar de kassa te verzenden. Hierdoor heeft u minder personeel nodig en genereert u meer omzet voor uw onderneming. Werken met mobiele apparaten draagt bij aan 30 procent meer drankomzet.

ECash Mobile is verkrijgbaar in twee versies:

Ecash Mobile handhelds: speciaal voor de horeca ontwikkelde handy’s met een betrouwbaar kassasysteem.
Ecash Mobile iOS: dit is een app die gratis verkrijgbaar is in de Apple Store. Dit softwaresysteem is te combineren met de handhelds.

Waarom kiezen voor ECash?

De mogelijkheden zijn grenzeloos met de kassasoftware van Tonit Afrekensystemen. ECash is modulair opgebouwd. Dit betekent dat uw kassa volledig naar uw wensen kan worden ingericht.

Vier andere belangrijke redenen om te kiezen voor dit systeem:

U hoeft uw personeel niet in te werken
Het kassasysteem van ECash is zo eenvoudig en duidelijk dat het nauwelijks uitleg vereist. ECash werkt intuïtief en is volledig programmeerbaar, zodat deze aansluit op uw onderneming.

Directe communicatie, geen misverstanden
Een directe lijn tussen de kassa, keuken en bar. De bestellingen die ingevoerd worden op de kassa worden direct geprint in de keuken en bar. Hierdoor worden er minder fouten gemaakt en weet iedereen wat hem of haar te doen staat.

Overzichtelijke tafelplattegronden
In een oogopslag zien u en uw medewerkers welke tafels voorzien zijn en welke klanten nog op bediening wachten. De plattegronden zijn eveneens handig om in de gaten te houden welke tafels al een rekening hebben gekregen en welke willen betalen.

Herinnering voor upsales
Het ECash systeem is dusdanig gebouwd dat na een vooraf ingestelde tijd een tafel van kleur verandert. Dit is het teken voor de bediening om te vragen of de klant nog wat wil bestellen. Uit ervaring is gebleken dat deze tool een flinke omzetboost oplevert.

 

Deel deze
informatie :

Volg ons op
social media :